'szovegdoboz'

Az alábbi irományokat szerzői jog védi. Olvasáson kívül minden egyéb felhasználása, csak a szerző vérrel írott engedélyével foganatosítható. A szerzői jog megsértőivel a következőképpen fogok eljárni: - különösen képzett, a végletekig vad, házi sertésekkel foglak felkutatni. (melyek oly könnyedén fognak megtalálni mint szarvasgombát, ha történetesen arra lettek volna kiképezve) - A disznók addig fogják harapdálni a bokád, térded, a szeméremtájaidat, míg meg nem adod magad. - Mikor is a megfelelő hatóság elé citállak, amely majd kivégeztet, elítéltet, majd bíróságra bocsájtja az ügyedet, így ebben a sorrendben.

Friss topikok

  • malay: @Zoarden: 4 hónapozom. 4 lent, 4 itthon. Nekem ez vált be leginkább. Lent az első hónap gyorsan el... (2023.06.09. 15:10) Capt. Ghamal a jubaili révkalauz
  • malay: @Zoarden: A fene se tudja, hogy mitől, de megjavult. Nincs más lehetőség csak az INMARSAT egység, ... (2023.06.09. 15:06) Kommunikáció...
  • Make Valamit: Heh. Vannak indiai kollegák. Szokom még a hozzáállásukat meg azt a mókás bólogatásukat. (2023.05.30. 08:23) Elek...
  • Make Valamit: Ezt aláírom, csikókoromban mikor még foglalkoztam ilyenekkel, az IT problémák 90%-ra a megoldás a ... (2023.05.22. 11:51) Sign on II.
  • Make Valamit: Kondenzátor az a doboz. Ilyen kis alattomosak, hogy megdöglenek olyan húszévente :D Viszont a tisz... (2023.05.22. 11:49) Szolgálati közlemény!

Linkblog

Elek...

2023.05.26. 16:20 malay

Régebben talán mar írtam a hajó “villanyszerelőjéről”, pontosabban az elektrikusáról, de most egy poszt erejéig visszatérek hozzá.

Ez is pont olyan magányos beosztás, mint például a szakácsé, vagy a parancsnoké, gép üzemvezetőé, azzal a különbséggel, hogy  szükség eseten nincs más, aki helyettesíthetné. Majd biztosan kapok hideget-meleget a “gépészektől”, de bizton állítom, hogy nemigen akad közöttük sem olyan, aki teljes értékű munkát lenne képes végezni az elektromosság területén. Konyítani mindenki konyít egy kicsit hozza, de a teljes rendszert átlátni, csak az igazi “elekek” képesek. A modernkori hajokon elképesztően szerteágazó a feladatuk, a gyenge áramú berendezésektől a magas feszültségűekig. Az sem baj, ha picit értenek a számítástechnikához illetve a kommunikációhoz es nem csak berendezés szintjén, de a program oldalról is. Közöttük is vannak nagyon jók, jók es kevésbé jók. Rosszak nincsenek, mert azok nagyon hamar kihullanak a rendszerből. Ismertem én is magyar kollégát, aki, míg minden működött elpiszmogott a hajón, de ha beütött a krach, rögtön gyógyíthatatlan baja támadt es egészségügyi alapon hazaszaladt. A jelenlegi elekem egy indiai fiú, Amrik. Amrik egy felső középosztálybeli sikh (harcos), nem hindu. Elképesztő vehemenciával próbál elhatárolódni a fajtájától, kevés sikerrel. (Mellesleg Ő az, aki a Fabiolán szellemet látott �) Mit is akartam mondani? Azt hiszem, hogy pusztán csak annyit, hogy lehetsz te akármilyen jól képzett, a genetikailag beled kódolt hülyeségedet magaddal hordozod születésedtől halálodig. Nos, Amrik is ilyen. Majd alkalmasint meg írok róla, de nagyon elkalandoztam.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tengeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr6318133126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Make Valamit · http://make.blog.hu 2023.05.30. 08:23:17

Heh. Vannak indiai kollegák. Szokom még a hozzáállásukat meg azt a mókás bólogatásukat.
süti beállítások módosítása