'szovegdoboz'

Az alábbi irományokat szerzői jog védi. Olvasáson kívül minden egyéb felhasználása, csak a szerző vérrel írott engedélyével foganatosítható. A szerzői jog megsértőivel a következőképpen fogok eljárni: - különösen képzett, a végletekig vad, házi sertésekkel foglak felkutatni. (melyek oly könnyedén fognak megtalálni mint szarvasgombát, ha történetesen arra lettek volna kiképezve) - A disznók addig fogják harapdálni a bokád, térded, a szeméremtájaidat, míg meg nem adod magad. - Mikor is a megfelelő hatóság elé citállak, amely majd kivégeztet, elítéltet, majd bíróságra bocsájtja az ügyedet, így ebben a sorrendben.

Friss topikok

  • malay: @Zoarden: 4 hónapozom. 4 lent, 4 itthon. Nekem ez vált be leginkább. Lent az első hónap gyorsan el... (2023.06.09. 15:10) Capt. Ghamal a jubaili révkalauz
  • malay: @Zoarden: A fene se tudja, hogy mitől, de megjavult. Nincs más lehetőség csak az INMARSAT egység, ... (2023.06.09. 15:06) Kommunikáció...
  • Make Valamit: Heh. Vannak indiai kollegák. Szokom még a hozzáállásukat meg azt a mókás bólogatásukat. (2023.05.30. 08:23) Elek...
  • Make Valamit: Ezt aláírom, csikókoromban mikor még foglalkoztam ilyenekkel, az IT problémák 90%-ra a megoldás a ... (2023.05.22. 11:51) Sign on II.
  • Make Valamit: Kondenzátor az a doboz. Ilyen kis alattomosak, hogy megdöglenek olyan húszévente :D Viszont a tisz... (2023.05.22. 11:49) Szolgálati közlemény!

Linkblog

Capt. Wiktor...

2023.05.23. 15:40 malay

A fülöpök itt a flottánknál a Lesner, Adamowski, Kowalewski hármast  csak  Bermuda háromszögnek nevezik. Hasonszőrűek vannak más nemzetiségűek is, de ez a lengyel triumvirátus messze kiemelkedik a többiek közül. Ők megtestesítik mindazt, amit egy tengerész kapitányban utálni lehet.

Az én állandó váltom egy kifejezetten nárcisztikus, tudálékos, velejéig rosszindulatú ember. Az elmúlt úton volt egy lány tisztjelöltem a Kasha. Tengerésznek teljesen alkalmatlan volt, de a nemi egyenlőség nevében berakták hozzánk. Sok bajt nem csinált, de igazából haszna sem volt az itt létének. Azt mondjak a srácok, hogy az öreg teljesen kifordult magából, s mint egy szerelmes tini, minden idejét megpróbálta a kadéttal tölteni.

Történt, hogy Kasha engedélyt kert a barbától, hogy egy kisebb összejövetelt tartsanak a fiukkal. Vittek egy üveg brandyt és a legénységi klubban egy filmet kezdtek nézni, miközben természetesen bevágtak egy-egy felest. Este kilenckor az öreg bekukucskált az ajtón, majd szó nélkül távozott.

Egy óra múlva megjelent ismét, de akkor mar az alkohol szondával a kezében es annak rendje es módja szerint mindenkit meg is fújatott.

A chief mate-tol hallottam, hogy másnap reggel egy órán át lamentált azon, hogy mit tegyen.  Ha szóbeli figyelmeztetést ad mindenkinek, akkor Kashának is kell adnia. No mar most Kasha nemcsak egy fiatal lány volt, hanem, nem mellesleg lengyel is. Ki hallott mar iszákos lengyel (női) kadetról? (én:-)) Mint azt fentebb már említettem a srácok elbeszélése alapján az öreg fura érzelmeket is táplált irányába. (a háta mögött csak “sugar daddynek” hívták -:)) Az én késesemmel kapcsolatban is azt fájlalta leginkább, hogy nem együtt utazhatott a kadéttal haza.

A történet vége az lett, hogy kiírta a nevüket a az étkezők között található táblára, miszerint a legénység ezen tagjai alkoholt abuzáltak és innentől kezdve nincs alkohol árusítás a kantinból.

Hozzáteszem, hogy Dán lobogó alatt hajózunk, így alapból nem lehetne alkohol a hajon. Van azonban egy hallgatólagos megállapodás a cégem, a dán tulajdonos és köztem, miszerint, ameddig nincs “baj” belőle, nálunk azért lehet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tengeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr1018130864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása